Поштовани,
Национални шампионат за сениоре је најбитније такмичење за ЏСС у техничком,организационом,медијском и стручном смислу у једној календарској години.Зато је ОБАВЕЗНО да на самом такмичењу узму учешће сви наши категорисани спортисти од стране Министарства омладине и спорта и Олимпијског комитета,без обзира на форму или фазу тренинга у којој се спортиста налази.

У случају евентуалног изостанка било ког категорисаног спортисте-клуб,тренер и сами такмичари дужни су да благовремено (пре самог такмичења)обавесте канцеларију савеза о разлозима самог изостанка .У случају повреде ОБАВЕЗНО доставити лекарски извештај!

Лекарска комисија ЏСС-а ће прегледати све( на време) приспеле извештаје лекара и (по потреби ) урадити и други независни преглед,након чега ће донети коначну одлуку око самог учешћа  такмичара на Националном шампионату!

Евентуални резултатски неуспех или лошији наступ,неће имати за последицу  промену статуса категорисаног спортисте или репрезентативца.

 

Национални шампионат је акција где ЏСС има могућност да се медијски презентује и  још боље позиционира према кровним организацијама Министарству омладине и спорта,ОКС-у и потенцијалним новим спонзорима,што последично доводи до још квалитетније финансијске структуре ЏСС-а и самих програмских средстава за све наше категорисане спортисте .

Видимо се у Зрењанину.

Спортски поздрав

Спортски директор

Михаиловић Ненад