Trening kamp u Karatašu- dobro poznata destinacija svim sportistima ove nedelje će ugostiti džudiste, najbolje juniore koje se pripremaju za Evropsko prvenstvo. 

Andrea Stojadinov, Nevena Milić ( obe do 48 kg),  Nadežda Petrović i Teodora Ćopic (obe do 52 kg), Milica Latković  iDunja Mirkov (obe do 57 kg), Anja Obradović i Kristina Simić (obe do 63 kg), Anđela Randjelović i Anđela Lončar (obe do 70 kg), ženski deo nacionalnog tima priprema se  pod stručnim nadozorom trenera juniorske reprezentacije Srbije,  Vladimirom  Jovičićem i Nemanjom Nikolićem.  

-Uslovi kao i atmosfera su odlični ovde u Karatašu. Pripreme su u potpunosti usklađene sa rasporedom koji ćemo imati na Evropskom prvenstvu. Od buđenja i do prvog treninga koji počinje u 10 časova i drugog treninga koji je u 16 30 kada su na programu borbe za medalje istakao je Nemanja Nikolić. 

Pripreme u Karatašu teku po planu a dodatnu pomoć srpski tim ima u džudistkinjama iz Rumunije, tačnije iz Džudo kluba iz Turn Severina, inače odličnim sportskim prijateljima. 

-One zajedno sa svojim trenerima dolaze svakoga dana što nam zaista pomaže za sparing. Sve se odvija baš kako treba i nadamo se da ćemo kao i uvek do sada i na ovom predstojećem Evropskom prvenstvu opet postići rezultate vredne svake pažnje istakao je Nemanja Nikolić.