Srpski džudisti, članovi DŽK Sensei IN iz Sombora, oduševili su na Get Together turniru u Velikoj Gorici u Hrvatskoj sa osvojene dve zlatne, dve srebrne i dve bronzane medalje.

Šampionskim zvanjem okitili su se Dimitrije Savić u kategoriji do 81kg (5. nivo džudo sposobnosti, četiri pobede) i Srdjan Vucelja (u kategoriji 1. nivo džudo sposobnosti sa tri dobijena meča, do 60kg).

Srebrne medalje osvojili su Djordje Jovanović (5. nivo džudo sposobnosti, do 81 kg, sa tri pobede) i Vinko Lemić (5. nivo džudo sposobnosti, do 60kg, dve pobede).

Sa bronzanim medaljama oko vrata vratili su se Vanja Rančić (5. nivo džudo sposobnosti, do 57kg, jedna pobeda) i Stipan Saulić ( 2. nivo džudo sposobnosti, do 50kg).

-Izuzetni rezultati naših džudista na Get Together turniru u Velikoj Gorici na kome se nadmetalo 150 takmičara iz 12 država Evrope. Čestitam našim takmičarima na radu, trudu i izuzetnom zalaganju. Turnir u Velikoj Gorici je uvod u buduća Evropska prvenstva i razvoj Adapted džudo komisije pri Evropskoj džudo uniji -rekla je Sajonela Krga, prva dama DŽK Sensei IN i predsednica Komisije za razvoj i unapređenje džudoa posebnihz grupa Džudo saveza Srbije.