Vrhunski rezultati srpskih džudista, svetsko zlato Nemanje Majdova osvojeno u Budimpešti zatim evropska kruna Aleksandra Kukolja iz Varšave kao i  dugačku lista medalja Orlova, osvojenih na međunarodnoj takmičarskoj sceni u svim uzrastnim kategorijama, potvrdjeni su i novim članom pula sponzora Džudo saveza Srbije, kompanijom „Diva durmitorska izvorna voda“ iz Šavnika.

Potpisivanjem ugovora između Ivana Todorova, predsednika Džudo saveza Srbije i Ljuba Perišića iz kompanije „Diva durmitorska izvorna voda“ pred brojnim predstavnicima sedme sile u sedištu nacionalnog Saveza u Strahinjića bana 73a ozvaničena je saradnja.

-Čast i zadovoljstvo mi je što sam na čelu Džudo saveza Srbije gde imam priliku da sarađujem sa divnim sportistima i divnim ljudima ali i izuzetnim prijateljima koji pomažu Džudo savez Srbije. Izuzetno mi je drago da sada i zvanično objavim da će kompanija „Diva durmitorska izvorna voda“  u periodu do Tokija 2020. godine biti oficijelna voda Džudo saveza Srbije. Nadam se da će posle napornih i iscrpljujućih treninga, Diva voda doprineti rezultatima koje ćemo ostvariti u narednom periodu. Još jednom bih se zahvalio gospodinu Perišiću jer su prepoznali rezultate Džudo saveza Srbije. Želeo bih da istaknem pred svima vama da Džudo saveza Srbije predstavlja ozbiljnu organizaciju i sa rezultatima trenutno spadamo u grupu najtrofejnijih sportova u Srbiji- rekao je Ivan Todorov, predsednik Džudo saveza Srbije.

 

U ime kompanije „Diva- durmitorska izvorna voda“  predstavnicima medija obratio se i prvi čovek kompanije Ljubo Perišić.

 

-U ime kompanije Diva i svoje lično ime želeo bih da se zahvalim gospodinu Todorovu i Džudo savezu Srbije. Čast je biti uz šampione. Ujedno sa šampionima se vrlo lako dogovoriti. Tako je i naš dogovor trajao vrlo kratko. Biće nam čast i zadovoljstvo da budemo uz Džudo savez i džudiste Srbije- rekao je Ljubo Perišić.